Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cem Yılmaz abisi kim? Can Yılmaz kimdir?

Komedi dünyasının sevilen ismi Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz, genellikle kardeşinin gölgesinde kalsa da kendi yetenekleri ve başarılarıyla da tanınan bir isimdir. Can Yılmaz’ın hayatı, sanat kariyeri ve Cem Yılmaz ile olan ilişkisi, merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Cem Yılmaz abisi kim? Can Yılmaz kimdir? sorularının yanıtları haberimizde…

Komedi dünyasının sevilen ismi

Türkiye’nin önde gelen komedyenlerinden biri olan Cem Yılmaz’ın hayatında önemli bir yere sahip olan abisi Can Yılmaz, geniş kitleler tarafından merak edilen bir isim haline geldi. Can Yılmaz, kardeşi Cem Yılmaz’ın yanı sıra kendi başarılı kariyeriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Cem Yılmaz abisi kim? Can Yılmaz kimdir? İşte detaylar…

Cem Yılmaz abisi kim?

Aslen Gürün, Sivaslıdır. Can Yılmaz, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ağabeyidir. Annesi ev hanımı, babası ise elektrikli ev aletleri satan bir esnaf olan Can Yılmaz çok uzun zamandır metin yazarlığı yapmaktadır.

Can Yılmaz kimdir?

Can Yılmaz, 8 Aralık 1968’de İstanbul’da doğmuş bir Türk oyuncu, senarist ve yazardır. Gürün, Sivas kökenlidir ve ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ağabeyidir. Babası elektrikli ev aletleri satan bir esnafken, annesi ev hanımıdır. Can Yılmaz uzun süredir metin yazarlığı yapmaktadır ve dizi, skeç, tiyatro gibi çeşitli projelerde senaristlik yapmıştır. Ayrıca Kafa dergisinde de yazılar yazmaktadır.

Can Yılmaz, Hokkabaz, Her Şey Çok Güzel Olacak, GORA, AROG, Yahşi Batı gibi önemli sinema filmlerinde Cem Yılmaz ile birlikte senaristlik yapmıştır. Ancak genellikle kamera karşısında görünmeyi tercih etmeyen Can Yılmaz, daha çok kamera arkasında çalışmayı tercih etmektedir. Ayrıca altı kitabı basılmış olan bir yazardır.

Filmografisi şu şekildedir:

  • 2006: Hokkabaz – Doktor
  • 2008: A.R.O.G. – Okul Müdürü
  • 2009: Yahşi Batı – Peder
  • 2010: Av Mevsimi – Polis Mahmut
  • 2012: Acayip Hikayeler – Sezon 1, Bölüm 1
  • 2014: Pek Yakında – Sabri
  • 2015: Ali Baba ve 7 Cüceler – İsmail
  • 2017: Deli Aşk – Cenaze Yetkilisi
  • 2017: Arif v 216 – Eryetiş
  • 2019: Karakomik Filmler – Kıvanç Hocaoğlu/Aytaç
  • 2020: Karakomik Filmler 2 – Kurul/Nahit
  • 2022: Erşan Kuneri – Eryetiş
  • 2023: Do Not Disturb – Bahri
deneme bonusu